Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Borràs creu que els caps de llista de les demarcacions de JxCat també s’han d’escollir per primàries

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, creu que els caps de llista de les demarcacions de JxCat a les eleccions del 14-F s’han d’escollir també a través de les primàries. Així ho ha dit en una entrevista a Ràdio 4 i La2 després d’anunciar fa uns dies que es presentarà en aquest procés de primàries. JxCat votarà el reglament de primàries el 7 i 8 de novembre i aquest document determinarà quins candidats i llocs a la llista es trien a través d’aquest procés participatiu. D’altra banda, Borràs ha deixat molt clar que Carles Puigdemont és “el candidat per a tot i en qualsevol circumstància”.

Segons Borràs, Puigdemont ha de prendre les seves decisions i “no necessita ser votat per la militància perquè seria un èxit aclaparador”. “Ell és el president legítim. Ell és el que hauria d’estar a la presidència de la Generalitat si l’estat espanyol no l’hagués destituït. Ell és sempre el candidat”, ha reblat.

Publicitat

I també ha afegit que la decisió de Puigdemont condicionarà la configuració de la llista electoral ja que, en la legislatura passada, va ser el número 1 de la llista i no va poder ser investit com a president de la Generalitat. “Ho vam viure al Parlament d’una manera molt dolorosa”, ha recordat.

Et pot interessar  Gavín (Junts) demana el traspàs del servei ferroviari de l'Avant i Puente l'acusa de fer "demagògia"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut