Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Borràs constata la voluntat dels grups d’aprovar un pressupost que “refermi la majoria independentista”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha assegurat aquest dilluns que la “voluntat” dels grups és aprovar un pressupost que “refermi la majoria independentista sorgida de les urnes”. “És l’escenari en què es treballa”, ha dit Borràs en el marc d’una visita institucional al parlament britànic, on s’ha reunit amb la vicepresidenta Eleanor Laing, a més d’amb altres diputats de diferents partits.

Sobre els comptes, Borràs ha afirmat que és “evident” que Catalunya “necessita” un pressupost i que el conseller Giró “ha estat treballant perquè siguin bons per a Catalunya”. Així mateix, ha subratllat estar “determinada a fer prevaldre els drets dels diputats i la defensa de la separació de poders”.

Publicitat

De la visita Westminster, la presidenta del Parlament ha dit que espera “mantenir” la relació entre les dues institucions i ha reivindicat “continuar treballant perquè es reconegui el dret d’autodeterminació”. Borràs ha remarcat que l’objectiu és “refermar els llaços d’amistat” entre “les dues tradicions més antigues, la britànica i la catalana”.

A banda de la reunió amb Laing, la presidenta del Parlament s’ha trobat amb diputats de diferents partits, entre els quals hi havia dones parlamentàries i de l’All Party Parliamentary Group on Catalonia, un intergrup informal format per representants de tots els partits i membres del parlament britànic.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut