Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Borràs condemna les portes giratòries del PP i PSOE

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha fet una piulada condemnat l’elevat cost de la factura de la llum. La portaveu al Congreso de Junts, ha titllat “d’escàndol” que actualment s’hagi mantingut l’oligopoli de les empreses elèctriques i en conseqüència, ha lamentat que els governs espanyols hagin estat benignes amb aquestes empreses.

Borràs, en concret, ha especificat que les elits polítiques “retirades” eren les responsables d’haver mantingut el poder que tenen les elèctriques espanyoles i ha fet referència a possibles casos de tràfic d’influències que s’han dut a terme en els darrers anys.

Publicitat

És a dir, ha posat en relleu que podria haver-hi hagut casos en els quals les empreses elèctriques haurien assegurat un alt càrrec en la seva organització a aquells membres de govern que apliquessin una determinada agenda política.

La presidenta del Parlament ha execrat les portes giratòries en política amb una afirmació contundent: “Aquí tampoc hi ha diferències entre el PP i PSOE”.

La diputada de Junts podria haver fet referència a diverses figures polítiques com: Elena Salgado (PSOE), Rodrigo Rato (PP) o Luís de Guindos (PP), tal com afirma el Crític.cat

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut