Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Borràs comparteix pel 25-N els insults masclistes rebuts els darrers mesos: “No podem normalitzar aquests atacs”

|

- Publicitat -

El 25-N d’enguany commemora les víctimes de violència masclista, en mig d’una pluja d’insults i comentaris fora de lloc dirigits a la ministra Irene Montero per la llei del “només sí és sí”. Les polítiques han sortit a defensar la seva companya de professió denunciant la violència política que moltes d’elles pateixen pel fet de ser dones; una d’aquestes dones que ha volgut solidaritzar-se i treure a la llum aquest tipus de violència ha estat la presidenta de JxCat, Laura Borràs.

Borràs ha compartit a través de Twitter els insults que ha rebut només en els darrers cinc mesos. “La violència política la patim cada dia les dones que ens dediquem al servei públic”, escriu la presidenta de Junts, afegint que la millor via per posar-hi fi “és una sororitat coherent i perenne, perquè les solidaritats intermitents o interessades també esdevenen, paradoxalment, violència política”. Borràs conclou la piulada demanant que els atacs a les polítiques no poden normalitzar-se, principalment per salut democràtica: “Ni quan són a 600 quilòmetres ni quan són km 0”.

Publicitat

Així, alguns dels insults que Borràs ha rebut en els darrers mesos són els següents: “Contumaz delincuente, desalmada, mezquina, fascista, corrupta, golpista, renegada miserable, sinverguenza, delincuente declarada, psicòpata, immoral, indecente, indeseable, miserable imputada, hija de puta caradura, hija de puta y ladrona, hija de puta, vedette, diva, acèrrima independentista, superba, descarada, grollera per naturalesa, racista, supremacista, monstre, egòlatra, boja, miserable, escòria, choriza, residuo, bruixa, friki, áspid, lazi-choni, corrupta nazi, perra catalana indepe, manipuladora, sucia, bastarda, desleal, cerda, travelo, lletja, fea, geganta, caballo, abjecta, mentidera, egocèntrica, pija, d’extrema dreta, ignorant, “més curta que les mànigues d’una armilla”, Lady Selfies, Lady Trapis, Lady Trump Catalana, té l’atractiu d’una cantimplora rovellada plena d’aigües fecals, motomami amb genètica anarcoburgesa, Evita Perón del Xino”.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut