Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs: “Com pensa el govern espanyol atendre una demanda important de la població sobre el dret a decidir?”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sànchez, diu que afronta la taula de diàleg entre governs d’aquesta tarda amb “el millor dels ànims” i espera que “doni fruits” per aconseguir “la retrobada entre catalans”. Durant la sessió de control al Congrés i a preguntes de la portaveu de JxCat, Laura Borràs, Sànchez ha afirmat també que l’independentisme té la “majoria parlamentària” però no “la majoria social” i que ha “d’assumir que Catalunya és plural”. “Han de reconèixer l’altra part de catalana que no defensen els postulats independentistes i que volen deixar enrere “el greuge” per retrobar-se. El cap de l’executiu també ha dit que serà un camí “difícil i llarg”.

Borràs li ha preguntat com pensava el govern espanyol atendre una demanda important de la població sobre el dret a decidir i li ha recordat que en els últims deu anys “el vot independentista no ha parat de créixer”.

Publicitat

“Sempre tenen l’excusa de la majoria parlamentària. Si tinguéssim la social, sí?”, li ha replicat a Sànchez. “Sense diàleg no hi ha democràcia. Sense llibertat no hi ha normalitat”

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut