Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Borràs anima els catalans a participar de la Diada per assolir “un país sense repressió”

La presidenta del Parlament ha celebrat la primera Diada “sense presos polítics però encara amb exiliats i represaliats”

Agències 11/09/2021
11-09-2021 Ofrenda de la Mesa del Parlament ante el momento de Rafael Casanova en Barcelona por la Diada, encabezada por su presidenta, Laura Borràs CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA POLÍTICA LORENA SOPENA - EUROPA PRESS

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha animat aquest dissabte als catalans a participar dels actes de la Diada per reclamar “un país lliure i en plenitud, i sense repressió”.

Ho ha dit en declaracions als mitjans després de participar en la tradicional ofrena floral en el monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada de l’11 de Setembre, que considera un “acte de memòria”.

“La Diada de Catalunya representa l’últim dia que vam perdre la consciència nacional de ser un país lliure. Aquesta Diada és la primera sense presos polítics però encara amb exiliats i represaliats”, ha dit, i ha demanat mirar enrere per veure d’on parteix el moviment independentista i mirar cap al futur per veure cap a on va.