Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Borràs alliçona els mitjans de comunicació catalans: “No poseu en la meva boca paraules que no he dit”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha advertit a la premsa catalana, i en concret a l’emissora de Catalunya Informació, d’un titular que no és ni de bon tros exacte amb les seves declaracions. De fet, Borràs va parlar sobre el pacte de la qüestió de confiança d’ERC i Aragonès amb la CUP, que després del fracàs en la negociació dels pressupostos, s’ha vist en el punt de mira dels partits i fan trontollar els fonaments de la legislatura. En aquest sentit, Borràs, sense demanar res a ningú, simplement va passar la pilota a Aragonès, deixant a les seves mans el mètode per fer política i complir els pactes.

“Aragonès sabrà què ha acordat amb la CUP i què està disposat a complir”, va dir sense aclarir si Junts instaria ERC a complir amb la qüestió de confiança, i dubtant de la legislatura en el cas que no es compleixin acords. Però la majoria de titulars van dir que Borràs va demanar a Aragonès que se sotmeti a la qüestió de confiança, una manera d’expressar-ho que s’allunya de la realitat de les declaracions de la presidenta, i així ho ha denunciat en una piulada on demana que “no poseu en la meva boca paraules que no he dit”.

Publicitat


 

Et pot interessar  La militància de la CUP ratifica els caps de llista: Laia Estrada, Sergi Saladié, Dani Cornellà i Bernat Lavaquiol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut