Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Borràs alerta que el ple del Parlament està “alterat” per la “ingerència” de la JEC

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha remarcat que el ple d’aquesta setmana es fa amb la composició de la cambra “alterada” per la “ingerència” de la JEC. A l’inici de la sessió plenària d’aquest dimarts, Borràs ha dit que “no es pot normalitzar el que ha passat aquesta setmana a tots els nivells”. S’ha referit així a la polèmica per la pèrdua de l’escó del ja exdiputat de la CUP Pau Juvillà, i les peticions dels grups perquè ella doni explicacions al respecte. Borràs ha subratllat que les seves son paraules “incòmodes” i que “no han de deixar de ser-ho mai”. La presidenta de la cambra, que no ha ofert cap roda de premsa des que va esclatar la polèmica pel cas Juvillà, s’ha limitat a fer aquesta valoració a l’inici del ple.

Borràs també ha considerat que la JEC és un òrgan administratiu “que s’atorga facultats que son competència del poder judicial”, en referència a la suspensió de l’acta de Juvillà.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut