Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Bonvehí defensa que el model del PDeCAT serà a les eleccions “sigui quina sigui la fórmula que s’escaigui”

|

- Publicitat -

David Bonvehí ha defensat aquest dijous que el model que defensa el Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) ha de ser a les futures eleccions al Parlament de Catalunya “sigui quina sigui la fórmula que s’escaigui”. El president del Partit Demòcrata ho ha dit durant el Consell Nacional de la formació, encara amb la qüestió no resolta de quin ha de ser el futur del partit després que Carles Puigdemont hagi presentat Junts per Catalunya (JxC) com a partit propi aquest dissabte. Bonvehí ha donat compte també de les negociacions que s’han mantingut amb els responsables del nou partit per intentar un encaix i ha demanat “mirada àmplia” perquè tot el partit segueixi al “projecte polític nou”.

Publicitat

El president del PDeCAT ha assegurat que “en tot moment” la relació entre els dos partits ha estat basada en “quatre grans valors”, respecte per tot allò acordat amb l’espai JxC, “generositat” del partit, “mirada àmplia” perquè tot el partit “seguís també en aquest projecte polític nou” i “reivindicació” del llegat polític de la formació hereva de CDC.

Aquests quatre eixos “fonamentals” són els que els dirigents del PDeCAT han defensat durant les negociacions amb JxC per abordar com es transitava d’una formació a l’altra i com es garanteix que aquests “pilars fonamentals de país i de societat” estarien incorporats “a l’ADN del nou partit”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió