Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Bernat Solé: “Que ningú tingui la temptació de jutjar la meva inhabilitació com un fracàs de la taula de diàleg”

|

- Publicitat -

Bernat Solé ha anunciat que tornarà a la docència després de la sentència d’un tribunal “submergit en l’arbitrarietat”. I és que el Tribunal Suprem ha confirmat la condemna d’un any d’inhabilitació especial i una multa de 16.800 euros per un delicte de desobediència quan era alcalde d’Agramunt per l’1-O.

“Res del que vaig fer i pel que se m’acusa és diferent del que van fer la majoria d’alcaldes de Catalunya”, ha defensat en un dels darrers actes com a delegat del Govern a Lleida. L’encausat ha apel·lat a la negociació i al diàleg per superar el conflicte polític. “Que ningú tingui la temptació de jutjar la meva inhabilitació com un fracàs de la taula de diàleg“, ha avisat.

Publicitat

Així mateix, Solé ha agraït les mostres de suport rebudes i haver pogut servir als ciutadans com a alcalde d’Agramunt, diputat al Parlament, conseller d’Exteriors i delegat del Govern a Lleida.

 

Et pot interessar  El Govern vol reunir les taules de negociació amb l'Estat malgrat les eleccions del 12-M: "Aquí no s'aparca res"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut