Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Batussa entre regidors de Ciudadanos a la Paeria

|

- Publicitat -

L’ajuntament de Lleida ha estat escenari d’una picabaralla entre diversos regidors de Ciudadanos que ha acabat amb l’expulsió del grup municipal d’una de les regidores del partit, Maria Burrel, després de comprovar que té una “nul·la voluntat” de seguir treballant en el grup municipal. Burrel ha estat acusada de “mantenir una agenda pròpia, paral·lela i oculta a la resta del grup”, així com de tenir una actitud de no col·laboració i de presa de decisions unilateral. En conseqüència, a partir d’ara serà regidora no-adscrita, malgrat que conservarà tots els drets individuals al consistori.

Al seu torn, Burrel va començar la crisi més gran institucional interna de Cs Lleida després que iniciés un procés disciplinari contra Ángeles Ribes i José María Córdoba i que ha conclòs amb l’expulsió d’aquests dos regidors del Ciudadanos, que ja estaven suspesos de militància cautelarment. Els dos polítics expulsats de la formació ja van fer saber que en aquest cas “continuarem amb l’acta de regidor, ja que és personal i intransferible” com afirma la Mañana. Cs va obrir un expedient sancionador a Ribes, després que es negués a cedir el càrrec de portaveu a la Paeria a Burrel.

Publicitat

Aquesta picabaralla entre polítics que se suposa que estan en una mateixa configuració esdevé una altra galleda d’aigua freda per Arrimadas. La líder de Cs, entre els militants que han abandonat la formació i els malavinguts, sembla que no guanyi per disgustos, després de donar una pèssima imatge a l’Ajuntament de Lleida.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut