Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Barcelona registra el 55% més de casos que en l’última setmana

|

- Publicitat -

A poc a poc es va complint el que alguns científics porten advertint tot l’estiu: el coronavirus és més viu que mai, i va a pitjor. Ara, només a la ciutat de Barcelona ja s’han registrat 2.756 casos en l’última setmana, i això suposa un 55% més que la setmana anterior, és a dir, 979 positius més per proves PCR. Segons informa Betevé, tot i que les dades dels últims tres dies són provisionals, tot apunta a una segona onada imminent de la pandèmia. De fet, l’empitjorament portarà a noves restriccions que la Generalitat encara ha de confirmar, ja més en l’àmbit global del país.

Pel que fa a la mortalitat, Barcelona ciutat registra una tendència a la baixa si es compara amb les 800 defuncions setmanes que registrava a finals de març i a principis d’abril, però dades recents mostren que van morir 27 persones a Barcelona l’última setmana, i això són més del doble que la setmana anterior.

Publicitat

 

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut