Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Baños vesteix d’ironia la Setmana Santa: “Dimarts la taula de diàleg baixarà del cel”

L’exdiputat també somia irònicament en l’arribada de l’autodeterminació i l’amnistia

Redacció 14/04/2022

Durant aquesta última setmana l’activitat política ha estat més apagada, degut probablement a les vacances de Setmana Santa dels cursos escolars, la reducció d’alguns horaris, etc. Però hi ha una cosa que continua abandonada, i no és pels dies festius que venen: la taula de diàleg.

La via defensada per part de l’independentisme del Govern ja aixeca diversos pams de pols des de l’última reunió, i molts independentistes crítics ja fa temps que la titllen de “farsa” per no donar resultats com a via real i útil per arribar a la independència. Altres reconeguts independentistes com Antonio Baños es prenen aquest fet amb ironia, i ho ha aprofitat per fer una piulada que s’ha viralitzat, utilitzant la Setmana Santa i el fet que sigui una festivitat religiosa.

“M’arriben veus que diuen que quan Nostro Sinyor ja sigui a la dreta del Pare el dimarts, la taula de diàleg baixarà del cel i profetes i assessors cantaran de joia”, ha piulat l’exdiputat de la CUP, que també ha somiat, sempre irònicament, en l’arribada de l’autodeterminació i l’amnistia: “Ens serà donada l’autodeterminació i els trens de rodalies fluiran plens de catalans amnistiats”.