Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Baños vesteix d’ironia la Setmana Santa: “Dimarts la taula de diàleg baixarà del cel”

|

- Publicitat -

Durant aquesta última setmana l’activitat política ha estat més apagada, degut probablement a les vacances de Setmana Santa dels cursos escolars, la reducció d’alguns horaris, etc. Però hi ha una cosa que continua abandonada, i no és pels dies festius que venen: la taula de diàleg.

La via defensada per part de l’independentisme del Govern ja aixeca diversos pams de pols des de l’última reunió, i molts independentistes crítics ja fa temps que la titllen de “farsa” per no donar resultats com a via real i útil per arribar a la independència. Altres reconeguts independentistes com Antonio Baños es prenen aquest fet amb ironia, i ho ha aprofitat per fer una piulada que s’ha viralitzat, utilitzant la Setmana Santa i el fet que sigui una festivitat religiosa.

Publicitat

“M’arriben veus que diuen que quan Nostro Sinyor ja sigui a la dreta del Pare el dimarts, la taula de diàleg baixarà del cel i profetes i assessors cantaran de joia”, ha piulat l’exdiputat de la CUP, que també ha somiat, sempre irònicament, en l’arribada de l’autodeterminació i l’amnistia: “Ens serà donada l’autodeterminació i els trens de rodalies fluiran plens de catalans amnistiats”.

Et pot interessar  La Setmana Santa impulsa l'ocupació i deixa el millor març de la història amb 3,73 milions de treballadors en actiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut