Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Baños se’n riu d’Iceta: “El peixalcove ho està petant molt fort”

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha ironitzat sobre l’entrevista que Miquel Iceta, l’ara ministre de Cultura, ha donat al diari Ara. Un dels punts més controvertits ha estat que Iceta ha mostrat algunes de les seves discrepàncies a les quotes lingüístiques.

El ministre de Cultura ha proposat que en comptes d’implementar les quotes lingüístiques, una acció que s’hauria de fer és traduir al català les 20 superproduccions. D’aquesta manera, Iceta ha provat de reduir enormement les reclamacions d’ERC, provant d’aplanar el camí al Gobierno.

Publicitat

Baños, ha usat el seu estil irònic i ha destacat que l’independentisme, cada vegada retrocedeix més. “Demanem autodeterminació i ens donen 20 pel.lícules. El peixalcove ho està petant molt fort” ha dit. Així, ha donat a entendre que és difícil reclamar el respecte per les línies vermelles, si no les has establert. També ha fet burla del to poc compromès amb la defensa de la llengua catalana d’Iceta.

Et pot interessar  La militància de la CUP ratifica els caps de llista: Laia Estrada, Sergi Saladié, Dani Cornellà i Bernat Lavaquiol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut