Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Baños destapa les vergonyes de Colau amb la Copa Amèrica de Vela

L’exdiputat es fixa en els patrocinadors dels competidors de l’esdeveniment, que van completament en contra d’ideals feministes o verds que l’alcaldessa prometia per Barcelona

Redacció 30/03/2022

Els diners van per sobre de tot, i és igual el partit que governi una institució. El govern Colau a l’Ajuntament de Barcelona no és una excepció a aquest fet, i finalment s’ha confirmat que la Copa Amèrica de Vela se celebrarà a la ciutat de Barcelona. Qui ha destapat les vergonyes d’aquesta decisió moguda per les ànsies d’augmentar el prestigi econòmic ha estat Antonio Baños, que ha recordat alguns dels patrocinadors que hi ha darrere d’aquest esdeveniment.

D’entrada, Baños assegura que “els competidors van patrocinats per Emirates i per Ineos“. El primer va completament en contra de qualsevol política feminista recolzada per Ada Colau, i de fet, els Emirats Àrabs ja van fer aixecar molta polseguera a la xarxa després que el Barça acceptés jugar un dels clàssics contra el Real Madrid al país. D’altra banda, Ineos, una multinacional que té “refineries de petroli amb els xinesos”, també xoca directament amb la voluntat de Colau per fer la ciutat més sostenible i verda. “Ara, després que si baixes emissions i que si mandangues”, ha etzibat l’exdiputat en una piulada.