Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Baños carrega contra Iglesias i deixa la justícia espanyola a l’altura del betum

|

- Publicitat -

L’exdiputat dels anticapitalistes, Antonio Baños, torna a deixar com un drap brut l’estat espanyol arran de la notícia que el raper exiliat, Josep Valtònyc, ha aconseguit que Bèlgica hagi tombat la llei d’injúries a la corona en el país, en resposta a la petició d’Espanya d’extradició del raper.

Baños ha comentat Valtònyc “ja ha fet més que Pablo Iglesias, que el va ficar en aquest merder!”. L’exdiputat de la CUP ha fet aquesta valoració en tant que el raper insisteix que la cançó per la qual el van condemnar a tres anys i mig de presó per “enaltiment al terrorisme” va ser un encàrrec de l’exvicepresident Iglesias, com apunta l’ABC.

Publicitat

Baños ha apuntat que “un nano que treballava a la fruiteria i anava rapejant tombant el delicte de lesa majestat a Bèlgica!”. Així ha celebrat la sentència del Tribunal Constitucional de Bèlgica, que dona la raó a Valtònyc i posa la justícia espanyola, un cop més, contra les cordes.

Et pot interessar  La justícia espanyola és tan "imparcial" que desenes de jutges d'arreu d'Espanya discuteixen sobre la llei d’amnistia en un xat intern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut