Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Baños avala la taula de diàleg si és “per reorganitzar forces per tornar a la via del conflicte”

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha explicat, segons el seu parer, quina estratègia hauria d’afrontar l’independentisme per avançar cap a l’autodeterminació en una piulada a la plataforma de l’ocellet blau.

Baños no s’ha mostrat contrari a la taula de diàleg, si “tot aquest temps de diàleg” permet “reorganitzar les forces per tornar a la via del conflicte”. Així, ha mostrat que per a ell és una via vàlida si es tracta d’una pausa en la “via del conflicte” per organitzar-lo. Per tant, creu que és inevitable l’enfrontament amb l’Estat.

Publicitat

L’exdiputat dels anticapitalistes ha conclòs amb una afirmació contundent. “Qualsevol altre interpretació és derrotisme i rendició” ha etzibat.

Així, ha mostrat que, fins a un cert punt, té confiança amb la taula de diàleg d’Aragonès, si té com a objectiu crear una estratègia per buscar la confrontació amb l’Estat. Alhora, però, també ha explicitat que n’és contrari si la taula de diàleg té qualsevol altre objectiu.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut