Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Badalona reformula la polèmica Unitat Omega de la Guàrdia Urbana: Tots els agents en poden formar part

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Badalona ha reformulat la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana per convertir-la en servei. Es tracta d’un canvi que permet que qualsevol agent del cos en pugui formar part, sense ser una unitat tancada a uns determinats integrants.

Publicitat

El consistori defensa que el canvi permetrà que tots els policies puguin participar de les funcions que desenvolupa de reforç a la resta de la plantilla, i que s’amplia el temps en què està operativa en un total de vuit hores diàries. L’exalcalde Xavier Garcia Albiol, impulsor de la unitat i que la va restituir en el seu segon mandat, considera que la reformulació suposa l’eliminació de la divisió policial, que assegura que tenia atribuïdes funcions específiques

El renovat Servei Omega estarà ormat per un total de 16 agents distribuïts en dos torns, un de 14.00 a 22.00 h i l’altre de 22.00 h a 6.00 h, és a dir, quatre hores més a la tarda i quatre més a la matinada. Les seves funcions seran de reforçar la resta de patrulles de la Guàrdia Urbana, prestant els seus serveis tant per garantir la seguretat de la ciutadania com dels mateixos agents, i també pot ser emprat com a eina preventiva en situacions de risc.

Et pot interessar  Mor Màrius Díaz, el primer alcalde de la democràcia a Badalona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió