Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

Aznar esmicola Casado: “Tenia les condicions per triomfar, però va fracassar”

|

- Publicitat -

L’expresident espanyol José María Aznar s’ha desfet en crítiques contra Pablo Casado, com ell mateix, exlíder del PP. Del seu deixeble ha considerat, sense tallar-se un pèl, que “Casado tenia les condicions per a triomfar, però va fracassar”. “La seva responsabilitat és total”, ha afegit.

Així de contundent s’ha pronunciat a El Confidencial. “El que dic és que en la vida política es tenen oportunitats. Jo vaig tenir la meva oportunitat”, ha relfexionat. Pel que fa al nou líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, s’ha mostrat més optimista: “El PP ha triat a la persona adequada”. Aznar també ha defensat que “Espanya necessita un reformisme tranquil integrador, però molt ferm i decidit. I Feijóo té aquestes característiques”.

Publicitat

També ha defensat la Corona i ha dit que cal enfortir la institució perquè “garanteix la continuïtat històrica de la nació espanyola”. Com no podia ser d’altra manera, el popular ha fet gala del seu unionisme extrem i ha reivindicat la utilitat de la monarquia per fer front al “problema dels territoris”. “O el separatisme, per dir-ho més directament”, ha reblat.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut