Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ayuso vol robar el Mobile World Congress a Barcelona

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que el Govern regional farà tot el possible per portar a la capital d’Espanya el Mobile World Congress, que actualment se celebra a Barcelona.

“Estem preparats per acollir el Mobile. Anirem a totes”, ha assegurat la dirigent regional, en un esmorzar informatiu a Madrid.

Publicitat

Ayuso ha incidit en què la capital ha demostrat, acollint esdeveniment com la recent Cumbre del Clima, que està preparada per qualsevol “de la magnitud que sigui i de la dificultat que comporti”. Els que visitin l’autonomia tindran “tota la llibertat per moure’s, per relacionar-se i per emprendre”.

La presidenta regional ha revelat que ja ha estat parlant “durant setmanes” amb organitzadors i ha criticat el tracte que els polítics catalans els hi donen. “Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m’he interessat en altres ocasions”, ha dit.

Després de les declaracions, però, fonts de la comunitat de Madrid han puntualitzat que no tenen com a objectiu que el Mobile surti de Barcelona i se’n vagi d’Espanya però que si ha de marxar, que Madrid està disposada a acollir-lo. Barcelona té garantida la organització de l’esdeveniment fins l’any 2023.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut