Dijous, 27 de Febrer de 2020 - Edició 581
La República

Ayuso vol robar el Mobile World Congress a Barcelona

La presidenta de la Comunitat de Madrid amenaça amb acollir el MWC a la capital espanyola “costi el que costi”

Redacció
Redacció 16/01/2020
Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid / PP

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que el Govern regional farà tot el possible per portar a la capital d’Espanya el Mobile World Congress, que actualment se celebra a Barcelona.

“Estem preparats per acollir el Mobile. Anirem a totes”, ha assegurat la dirigent regional, en un esmorzar informatiu a Madrid.

Ayuso ha incidit en què la capital ha demostrat, acollint esdeveniment com la recent Cumbre del Clima, que està preparada per qualsevol “de la magnitud que sigui i de la dificultat que comporti”. Els que visitin l’autonomia tindran “tota la llibertat per moure’s, per relacionar-se i per emprendre”.

La presidenta regional ha revelat que ja ha estat parlant “durant setmanes” amb organitzadors i ha criticat el tracte que els polítics catalans els hi donen. “Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m’he interessat en altres ocasions”, ha dit.

Després de les declaracions, però, fonts de la comunitat de Madrid han puntualitzat que no tenen com a objectiu que el Mobile surti de Barcelona i se’n vagi d’Espanya però que si ha de marxar, que Madrid està disposada a acollir-lo. Barcelona té garantida la organització de l’esdeveniment fins l’any 2023.

Relacionats