Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ayuso s’alia amb l’extrema dreta i cedeix a auditar les ajudes als menors no acompanyats

|

- Publicitat -

El conseller d’Economia de la Comunitat de Madrid, Javier Lasquetty, i la portaveu del grup parlamentari de Vox a l’Assemblea, Rocío Monasterio, han signat aquest dimarts un acord per a l’aprovació dels pressupostos de la Comunitat del 2022. Isabel Díaz Ayuso s’alia així amb l’extrema dreta i cedeix a adoptar 14 mesures proposades pel grup de Santiago Abascal.

Entre altres estipula que el govern regional es gastarà 50.000 euros en una auditoria sobre el cost dels serveis i de les subvencions associades als centres de menors estrangers no acompanyats. L’acord també estipula que Madrid destinarà 5 milions d’euros al pla de cures pal·liatives, alternatiu a l’eutanàsia, i 1 milió d’euros addicional a l’ajuda a adolescents embarassades. Altres mesures acordades són una reducció del 10% de la despesa en estructura de l’administració i d’un altre 10% al pressupost de Telemadrid.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut