Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ayuso per defensar-se, ataca: Porta a la Fiscalia Europea suposats contractes irregulars adjudicats pel Gobierno durant la pandèmia

|

- Publicitat -

Després de diferents atacs contra Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid decideix atacar. Així mateix, portarà a la Fiscalia Europea contractes suposadament irregulars fets pel Gobierno durant la pandèmia.

Concretament, es denuncia que el Govern de Sánchez va adjudicar contractes d’emergència per import de 326 milions d’euros a set empreses relacionades amb l’entorn de diferents ministres de l’executiu espanyol: l’exministre de Transports José Luis Ábalos i el marit de la ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño.

Publicitat

Cal recordar que Al mes de març, la formació popular ja va portar aquests documents a la Fiscalia Anticorrupció.

Els fets s’han fet públics aquest dilluns. El secretari general del PP de Madrid, Alfonso Serrano, ha ironitzat la situació amb els contractes de la capital espanyola, manifestant que veuen com la Fiscalia Europea “té interès en alguns contractes” i afegeix “sempre de manera molt selectiva, que casualment sempre afecten la Comunitat de Madrid”.

Serrano no s’ha mossegat la llengua i ha carregat de nou contra la Fiscalia Europea: “No sabem si la Fiscalia Europea és una fiscalia per a la Comunitat de Madrid, perquè hi ha hagut múltiples contractacions en tot el país i només tenim notícies d’aquelles que afecten la nostra regió”, conclou amb un to irònic el secretari general dels populars.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut