Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Ayuso paga 18 milions per material sanitari a una empresa de begudes que insulta polítics d’esquerres

“Caspós dictador”, “mamarratxo” o “retardades” són algunes de les ofenses que piula Vin Doré 24K, un dels principals proveïdors de la Comunitat de Madrid

Redacció 31/03/2022
Isabel Díaz Ayuso en una imatge d'arxiu

Vin Doré 24K és una empresa de begudes alcohòliques de luxe que és coneguda per la seva estratègia de comunicació, que consisteix a fer arribar insults i burles a polítics d’esquerres a través de les xarxes socials. Una marca, que ha estat contractada pel govern d’Isabel Díaz Ayuso durant la pandèmia, com informa Público.

La gestió de la covid-19 a la Comunitat de Madrid és un cas a part, però sembla que cada dia poden sortir draps bruts. El cas de Vin Doré 24K és especialment sorprenent, ja que l’empresa ha passat de vendre begudes alcohòliques de luxe a ser en un dels principals proveïdors de material sanitari de la capital espanyola.

Entre els comentaris que fan a les xarxes s’hi troben: “Caspós dictador” —en referència a l’exvicepresident del Gobierno Pablo Iglesias—, “mamarratxo” —dirigit al diputat Gabriel Rufián— o “retardades” —a Paula Vázquez, Begoña Gómez, Yolanda Díaz i Isabel Celáa.