Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Ayuso no s’amaga i fitxa com a candidat l’únic alcalde del partit d’ultradreta ‘Espanya 2000’

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, cada vegada té menys pudor a l’hora de designar alcaldables de cara les pròximes eleccions municipals, i l’últim que ha inclòs entre les files del PP és un hereu declarat del feixisme. Tal com avança el mitjà InfoLibre, Ayuso ha fitxat a Lázaro Polo, fins ara l’únic alcalde que pertanyia a la formació d’ultradreta ‘Espanya 2000’, perquè sigui el cap de llista del PP al municipi de Santos de la Humosa i, així, el partit opti a la reelecció.

La decisió va prendre’s fa 15 dies, i va confirmar-la el mateix PP local a través d’una piulada a Twitter, en la qual agraïa directament a la presidenta de Madrid que designés com a candidat a Lázaro Polo. El líder del partit d’extrema dreta, declarat també ‘hereu del feixisme’, José Luís Roberto, ha afirmat que es tracta d’una “decisió correcta, meditada i la més convenient” entre les dues formacions per tal de no dividir el vot. En aquesta línia, ha apuntat que Polo haurà de donar-se d’alta al PP, ja que “no troba ètic que ho estigui a Espanya 2000”.

Publicitat

Per la seva banda, el PP ha evitat posicionar-se sobre la ideologia feixista del seu candidat, al·legant que “el candidat de Los Santos de la Humosa va ser l’alcalde més votat, té tot el meu suport i el dels veïns perquè va ser la major aposta”. A la vegada, també ho justifiquen expressant que des de la formació de Madrid “s’ha vist la possibilitat de convertir-lo en candidat, ja que ha gestionat molt bé durant aquests anys”.

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut