Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Ayuso i el PP segueixen obsessionats amb les relacions entre Sánchez i el Govern: “És la tirania de les minories”

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha denunciat aquest dilluns que no pot ser que “cada concessió” que es dona sempre a Catalunya sigui “en detriment d’Espanya”. “Aquesta és la tirania de les minories”, ha manifestat la dirigent regional en una entrevista a Telecinco, preguntada per la reunió que mantindran el president del Gobierno i el president Pere Aragonès.

Ayuso veu “lògic” que el president es reuneixi amb les comunitats autònomes, com ha fet amb ella dos cops, però ha censurat que ho faci amb el de Catalunya després de la plantada d’Aragonès a la Conferència de Presidents del divendres passat. D’aquesta reunió, segons ha exposat, “l’únic que pot sortir és un estat cada cop més debilitat en mans d’aquells que el volen dirigir de manera totalitària”.

Publicitat

“Jo crec que tothom sap des de fa anys que hi ha un full de ruta, que hi ha un camí emprès per part dels independentistes que s’ha accelerat els últims anys i, per tant, cada concessió que se’ls dona sempre és en detriment d’Espanya”, ha manifestat.

 

Et pot interessar  Ultimàtum d'Aragonès a Sánchez: no hi haurà acords aquesta legislatura si no negocia el finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut