Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Ayuso dona les gràcies a Galícia per “salvar Espanya” de la “destrucció nacional”

Afirma que el fracàs del PSOE a Galícia implica la “desaparició” del PSOE a l’estat espanyol

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha agraït aquest dilluns als gallecs que hagin votat “salvar Espanya” donant una majoria absoluta al candidat del PP, Alfonso Rueda. “Feijóo 40, Sánchez 9”, ha remarcat abans de recordar que aquestes eren les primeres eleccions després que Pedro Sánchez arribés a la Moncloa. “Aquí tenim la resposta”, ha resumit en un esmorzar informatiu. “No sé per què hem caigut a la trampa de l’equip d’opinió sincronitzada que ens ha posat al cap la idea que Feijóo estava al precipici, perquè ho estaven desitjant”, ha agregat la dirigent madrilenya en un discurs on també ha dit que la societat catalana està “farta” de “l’estafa massiva” que ha patit durant el procés.

“Han fet una campanya no des de la il·lusió de governar Galícia, sinó des de les ànsies de fer fora a Feijóo, i molt al contrari, ell és avui l’esperança d’Espanya. Galícia ha votat per Espanya. Entregar la quarta comunitat a l’independentisme amb Sánchez a la Moncloa ens hauria portat a la destrucció nacional, per això gallecs, gràcies”, ha assegurat Díaz Ayuso. Segons la presidenta madrilenya, el PSOE ha perdut “el rumb” i dibuixa una Espanya “sense sentit” que no està sent avalada a les urnes.

Publicitat

Catalunya i el PP

Durant la seva participació en l’esmorzar, la presidenta ha sigut preguntada pel cap de files del PPC, Alejandro Fernández, i el seu lideratge a Catalunya. “No em correspon a mi dir res”, ha manifestat abans de dir que el diputat és un “gran portaveu” al Parlament que ha donat “les batalles més difícils” amb un estil “únic”. “Li correspon a la direcció nacional”, ha agregat abans de lamentar que a Catalunya les persones “discrepants” són “assenyalades, qüestionades i perseguides”.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil

“Mai havia vist la societat catalana tan farta i tan cansada de l’estafa massiva a la qual l’han sotmès els darrers anys i de veure com continuen marxant empreses, dividint famílies i es va apagant tot. No hi ha dret que es faci això amb la Catalunya de tots”, ha agregat.

MWC i Barcelona

“El MWC és una fira d’èxit a la que desitgem tot el millor dins d’Espanya els pròxims anys, en aquest cas a Catalunya”, ha destacat Ayuso. Així mateix, ha dit que Madrid esperar tenir una posició “excepcional” en un altre àmbit de futur com la intel·ligència artificial (IA). “Anirem per aquí”, ha afirmat en ser preguntada per si es planteja que la capital organitzi un saló mundial com el Mobile, però centrat en aquest sector en auge.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut