Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Ayuso de polèmica en polèmica: Inclou els fills “no nascuts” a les beques per rics

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, continua aixecant polseguera amb les seves beques destinades a famílies riques. Ara, El Plural exposa un nou detall per posar-se les mans al cap: Ayuso ha inclòs els fills “no nascuts” en el càlcul i, per tant, puntuaran com a membres de la família en la sol·licitud de la beca.

L’oposició ha criticat aquest nou deliri de la presidenta madrilenya, ja que considera que el terme ‘persona física’ s’inicia en el moment de la concepció, quan comença a gestar-se el fetus. Això obre la porta a futures mesures que atemptin contra els drets reproductius de les dones.

Publicitat

Antonio Sánchez, portaveu d’Educació de Más Madrid a l’Assemblea ho ha titllat de “pervers”: “No és normal que utilitzin les aspiracions de les famílies per a introduir el discurs reaccionari. Estan barrejant dues coses amb molt mala bava i segresten això amb conceptes molt perversos com el de no nascuts”.

A més, econòmicament és un sense sentit: una parella embarassada podria cobrar fins a 143.652 euros per rebre una beca de Batxiller per al seu fill únic adolescent. En cas d’avortament, ni la mateixa Díaz Ayuso tenia clar si les famílies haurien de retornar la quantitat rebuda, encara que creia “que no”.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut