Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Ayuso criminalitza els llogaters i els culpa de no “donar confiança” als propietaris de pisos

|

- Publicitat -

“Hi ha 150.000 habitatges buits, que és una barbaritat, però per què ho estan? Perquè als ciutadans no se’ls dona confiança”, ha defensat Isabel Díaz Ayuso en una entrevista a Telecinco.

La presidenta considera que el problema de l’habitatge a Madrid no té res a veure amb els preus disparats dels lloguers i ha decidit que pagaran justos per pecadors: els culpables són els llogaters. Els acusa de realitzar ocupacions, impagaments i desperfectes als habitatges i fer que no sigui segur pels propietaris llogar els seus pisos.

Publicitat

Segons un article publicat a elDiario.es, de mitjana, el preu de l’habitatge de lloguer a la Comunitat de Madrid ha pujat el triple que la mitjana dels salaris des del 2008. Així mateix, fa una setmana, l’Asociación Libre de Abogados es va querellar contra Ayuso per alçament de béns, concretament, d’un pis que hauria acceptat fraudulentament, com vam explicar a La República.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut