Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Ayuso, amb l’aigua al coll: Más Madrid i PSOE la denuncien a la Fiscalia Anticorrupció

|

- Publicitat -

Más Madrid i el PSOE han presentat escrits a la Fiscalia Anticorrupció on demanen al Ministeri Públic que investigui les informacions sobre la comissió de 280.000 euros que va cobrar el germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Les dues formacions atribueixen a la presidenta de la Comunitat de Madrid delictes de prevaricació, tràfic d’influències i malversació, entre altres.

Publicitat

La denúncia relata que Más Madrid ja havia rebut informacions anònimes sobre aquesta comissió el 7 de novembre per mitjà d’SMS amb origen desconegut i que en un principi el responsable jurídic de la formació les va descartar perquè no tenia elements per contrastar-les.

Recorda que més tard, amb l’aparició de l’expedient del contracte amb Priviet Sportive per valor d’1.250.000 euros, va reclamar la compareixença del germà de la presidenta, Tomás Díaz Ayuso, i dels responsables de l’empresa a l’Assemblea de Madrid, però la Mesa —comandada pel PP i Cs— va tancar la porta a les seves peticions.

Un cop publicades noves informacions i admesa la comissió fins i tot per la mateixa Ayuso —que defensa que és legal— Más Madrid i el PSOE creuen que “existeixen indicis i elements suficients de veracitat” per pensar que s’han comès il·legalitats.

L’escrit del PSOE apunta a delictes de prevaricació, tràfic d’influències, negociacions prohibides a funcionaris i malversació de fons públics. Els socialistes recorden que el propietari de Priviet Sportive té una “relació estreta personal” amb Ayuso i el germà. També destaca que aquesta empresa “no té res a veure amb el subministrament de productes sanitaris”.

Et pot interessar  Ayuso, ridiculitzada a les xarxes després d'afirmar que els cognoms espanyols són menyspreats a Catalunya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió