Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Aurora Carbonell (ERC) revalida l’alcaldia de Sitges gràcies a l’acord a quatre bandes: “Som un govern fort”

El pacte entre ERC, SGI, Comuns i FETS barra la investidura de la postconvergent Mònica Gallardo, guanyadora dels comicis

|

- Publicitat -

La cap de llista d’ERC a Sitges, Aurora Carbonell, ha estat proclamada alcaldessa per segona vegada consecutiva. Continua al càrrec gràcies a un acord de govern signat amb Sitges Grup Independent, Verds-ECP i FETS, el qual ha rebut el suport extern de Guanyem. El pacte ha barrat el pas a la investidura de la candidata de Junts, Mònica Gallardo, guanyadora de les eleccions. Gallardo havia signat un acord amb el PSC-El Margalló, però els deixava a tres regidors d’aconseguir la majoria absoluta. Carbonell ha defensat el pacte quadripartit com a exemple de “govern fort” format per membres del darrer executiu i també per regidors que fins ara eren a l’oposició. “Això ens permetrà mantenir els èxits i millorar en allò que vam fallar”, ha afegit.

Carbonell ha fet una crida a la resta de formacions per aconseguir “grans consensos estratègics”, i ha demanat traçar projectes de futur amb l’horitzó al 2040. “Un gran acord de ciutat, on estiguin representats el teixit social, econòmic i mediambiental que ha de dibuixar les línies bàsiques dels Sitges de les pròximes generacions”, ha defensat.

Publicitat

L’alcaldessa republicana ha garantit que continua al càrrec amb “una clara voluntat transformadora, progressista i municipalista”, tot assegurant que l’objectiu és “que Sitges sigui un lloc on viure millor, ple d’oportunitats i absolutament per a tothom”.

Et pot interessar  Illa denuncia que Junts i ERC han estat deu anys governant "d'esquena als ajuntaments"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut