Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Àudio] Forcadell sobre Borràs: “No ha de pensar en ella sinó en el prestigi del Parlament”

|

- Publicitat -

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell s’ha pronunciat sobre la situació de l’actual presidenta de la cambra, Laura Borràs, investigada pels suposats contractes irregulars quan dirigia la ILC del 2013 al 2017.

En una entrevista a la SER-Catalunya, no ha volgut respondre si creu que ha de dimitir, però ha deixat caure que “és presidenta i representa a tota la institució”. Per això, l’ha instat a no pensar en ella mateixa i a tenir en compte el prestigi de la institució. En aquest sentit, ha assegurat que ha de ser “una institució exemplar” i tenir “tolerància zero amb la corrupció”. “Ha de ser transparent, una institució de la qual els catalans ens sentim orgullosos”, ha afegit.

Publicitat

Segons Forcadell, el que hauria de fer ara Borràs és “donar explicacions molt convincents” sobre el seu cas i tot el que l’envolta, “perquè no només ha de pensar en la seva situació i en la situació del moviment independentista, que no pot tenir cap ombra de sospita sobre l’honestedat; per sobre de tot hi ha d’haver el prestigi de la institució que representa”.

Tanmateix, l’expresidenta afirma que “no sap què faria” si estigués en la situació de Borràs, i tampoc assegura tenir clar que dimitís ni pensés a deixar el càrrec.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut