Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

[Àudio] El pare d’un nen víctima del 17-A: “El que diu Villarejo ja ho sabíem, però el jutge em va dir que era un conspiranoic”

|

- Publicitat -

Javier Martínez, pare d’un dels nens morts durant l’atemptat terrorista del 17-A, també és un dels persistents per guanyar la batalla judicial i treure l’entrellat de què va passar. Després de les declaracions de Villarejo que vinculava el CNI amb l’atac, Martínez ha expressat en una entrevista a Catalunya Ràdio que sent una mescla d’alegria i molta tristesa, i assegura que el que diu Villarejo és cert: “El que ha dit Villarejo ja ho sabíem, però el jutge em va dir que era un conspiranoic”, ha reblat.

En aquest sentit, Martínez ha repassat tot el procés d’investigació que ell i les persones que l’han ajudat, amb les quals s’hi ha mostrat molt agraït, reforcen les declaracions de Villarejo. “Al final fas un puzle i treus les treves pròpies conclusions”, ha dit, matisant que encara “hem d’arribar molt lluny” en tot l’assumpte. Mentrestant, Martínez ho ha aprofitat per carregar contra les promeses buides de la justícia espanyola, la qual li va assegurar que els acusats i condemnats no sortirien de la presó, però el dia d’avui “no hi ha sentència i un dels nanos ja està al carrer”. Aquest dimarts, el mateix Martínez va compartir una fotografia del seu difunt fill, agraint, malgrat tot, les paraules de Villarejo.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut