Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Àudio] Colau té la barra de treure ferro a la repressió contra l’independentisme davant Marcel Vivet

|

- Publicitat -

La hipocresia de Colau i la posició de poder que té des de l’alcaldia de Barcelona l’han portat a protagonitzar un paperot lamentable davant l’activista represaliat Marcel Vivet durant una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio.

Vivet, tertulià habitual de la ràdio pública catalana, li ha preguntat directament a l’alcaldessa si encara considera que no hi ha un context de repressió cap a l’independentisme malgrat haver pactat els pressupostos amb ERC, un partit castigat judicialment per l’estat. L’alcaldessa, impassible, ha defensat que els comuns sempre han lluitat per acabar amb la “judicialització del conflicte català” i enfocar-ho tot des del diàleg, i ha tret ferro, un cop més, a les evidències que demostren que l’independentisme és víctima constant de la repressió: “Tampoc són els únics”, ha reblat, explicant la seva experiència com a activista, que l’ha dut a viure “molts moviments de repressió de molts col·lectius”. “L’independentisme no és el primer que ho pateix”, ha dit, negant que es visqui “en una situació de repressió generalitzada”.

Publicitat

Podeu escoltar la resposta de Colau i Vivet a partir del minut 24:

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut