Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Asens protegeix el Gobierno davant el paperot de Felipe VI a Colòmbia: “El govern espanyol no està darrere d’aquesta polèmica”

|

- Publicitat -

El portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha acusat el rei Felip VI de comprometre Espanya “diplomàticament” no aixecant-se durant l’exhibició de l’espasa del llibertador Simón Bolívar –símbol de la independència de les antigues colònies espanyoles a Amèrica– en la presa de possessió del president de Colòmbia, Gustavo Petro, el cap de setmana passat. “És més propi d’un conquistador que d’un cap d’estat”, ha recriminat Asens en una entrevista a ‘Las mañanas de RNE’. Segons ha explicat, Podem ha reclamat per carta al ministeri d’Exteriors que es desmarqui del gest del monarca, que Asens considera “una falta de respecte”.

Tot i que el portaveu d’En Comú Podem al Congrés veu “evident” que el govern espanyol no està darrere d’aquesta polèmica, creu que és important que ho aclareixi perquè no hi hagi cap “dubte”.

Et pot interessar  Asens defensa que el possible acord per la llei d'amnistia "blindarà encara més" els encausats per Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut