Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Asens continua convençut que dijous es tirarà endavant l’amnistia: “La negociació està encarrilada des de fa dies”

El negociador insisteix que és "qüestió d'hores i dies" perquè la negociació està "encarrilada des de fa dies"

|

- Publicitat -

El negociador de Sumar i dels comuns Jaume Asens està convençut que dijous tirarà endavant la llei d’amnistia, i no es repetirà l’escenari de l’última vegada, quan Junts va votar en contra la norma perquè no incloïa les esmenes que asseguraven la protecció als encausats pel Tsunami, els CDRs i casos com el de Laura Borràs. Sense revelar el contingut de l’acord, Asens ha assenyalat a la cadena SER que queden per tancar “serrells mínims” i que la filosofia de fons de la llei és “la mateixa”. En aquest sentit, ha assegurat que “les posicions s’han flexibilitzat” i que la qüestió és “reformar aspectes tècnics”.

“És qüestió d’hores i dies. La negociació està encarrilada des de fa dies”, ha afegit Asens. Preguntada per les acusacions del PP contra la presidenta del Congrés, Francina Armengol, pel ‘cas Koldo’, Asens ha dit que “no té cap element” per desconfiar de la pulcritud de la gestió de l’expresidenta de les Balears. “No veig cap element que vinculi Armengol amb aquests contractes. Això no treu que crec que sempre està bé donar la cara i explicacions”, ha afegit.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut