Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Asens admet que el retorn de Puigdemont a Catalunya és un escenari “molt plausible”

|

- Publicitat -

El president d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha dit en una entrevista aquest dilluns al matí a Catalunya Ràdio que la taula de diàleg “avança de forma discreta” i ha afirmat que el retorn de Puigdemont a Catalunya és possible.

“Pròximament podrem tenir alguna cosa”, ha dit sobre les negociacions, sense concretar dates. Asens ha assegurat que és un escenari “molt plausible” que el president de la Generalitat exiliat Carles Puigdemont pugui tornar a l’Estat espanyol en llibertat amb l’aval de la justícia europea. “No és un escenari impossible, crec que passarà”, ha afirmat, en relació amb les declaracions de Puigdemont sobre aquesta possibilitat.

Publicitat

En aquest sentit, i a partir de les declaracions d’Asens, l’assessor en xarxes del president exiliat, Aleix Clarió, ha augurat que aquesta realitat farà “incrementar la campanya judicial i mediàtica contra el president”.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut