Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Artur Mas es va reunir amb Pedro Sánchez a la Moncloa abans de la sentència de l’1-O

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha explicat que va mantenir una reunió amb el president del Gobierno, Pedro Sánchez, a la Moncloa perquè volia “sondejar” la seva opinió sobre com millorar o desbloquejar el conflicte entre Catalunya i Espanya, i que va tenir lloc abans de la sentència del Suprem sobre l’1-O.

En una entrevista a Rac 1, ha explicat que va intentar fer-li entendre “on estaven els màxims punts de consens en la política catalana, com l’exercici del dret a decidir”, i li va demanar que treballés perquè aquests consensos es traduïssin en accions i acords condrets.

Publicitat

L’expresident ha assegurat que el cap de l’Executiu espanyol el va escoltar, i que des de llavors no han tornat a tenir cap contacte.

També ha precisat que no ha parlat “a fons” amb el vicepresident espanyol, Pablo iglesias, i que ningú del PP ha contactat amb ell des que ja no governen, després de la moció de censura que va perdre Mariano Rajoy.

Malgrat això, ha afegit que sí que s’ha creuat “alguna nota” amb Rajoy a conseqüència de la pèrdua d’algun familiar molt directe.

Et pot interessar  Sánchez afirma que "Espanya està preparada per reconèixer l'Estat palestí"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut