Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Artadi, sobre Maragall: “Té 76 anys i no és l’opció de futur per a la ciutat”

|

- Publicitat -

La número dos de JxCat per Barcelona, Elsa Artadi, ha constatat aquest divendres que el candidat d’ERC, Ernest Maragall, té 76 anys, una edat que evidencia que “clarament no és l’opció de futur per a la ciutat”. “Que té 76 anys és una obvietat, i que clarament no és l’opció de futur per a la ciutat, de lideratge, d’energia i visió de futur també és una obvietat”, ha assegurat en una entrevista Equinox recollida per Europa Press.

Després de reiterar que Maragall ofereix receptes de la dècada dels 80, ha apuntat que porta fent feina a l’Ajuntament de Barcelona des del 1965: “I entén-me, no és que jo no hagués nascut, és que els meus pares no estaven ni casats”. Segons Artadi, no és ella qui ha tret a relluir la qüestió de l’edat: “Si ell ho diu és perquè ha de ser conscient de les seves limitacions i, potser, no arriba a tot”.

Publicitat

En preguntar-li si és un candidat independentista, recorda que els republicans ja van fer alcaldessa Ada Colau i que porten dies “oferint-se l’un a l’altre”. També s’ha referit al candidat de BCN 2019, Manuel Valls, al que ha acusat de tenir un programa “totalment pla sobre Barcelona, entre altres coses perquè no coneix” la ciutat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut