Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Artadi rep reconeixement, solidaritat i suport: “Marxa una persona excepcional”

|

- Publicitat -

La renúncia d’Elsa Artadi a la política activa feta pública aquest divendres el matí, quan ha comparegut, entre llàgrimes, a l’Ajuntament ha generat un munt de mostres de suport, sobretot, dins la formació política.

Molts membres del partit, Junts, han mostrat el suport a través de xarxes socials. És el cas del president a l’exili, Carles Puigdemont, qui ha piulat: Comprensió, acompanyament, empatia, respecte… però sobretot agraïment immens a l’amiga, Elsa Artadi”.

Publicitat

També li ha fet costat la presidenta del Parlament, Laura Borràs qui ha deixat palès: “Artadi és “una dona extraordinària que has fet, fas i faràs coses extraordinàries”.

Per la seva banda, els exconsellers Jordi Turull i Josep Rull també han mostrat el seu suport. Turull li recorda que sempre estaran al seu costat: “Sempre ho has donat tot pel projecte, ara et toca donar temps i espai per tu”. Mentre Rull exposa que “en els moments més transcendents de la història recent d’aquest país, sempre hi has tingut un paper clau”.

El diputat de Junts, Joan Canadell, també li dona suport assegurant que no és un bon moment per ser a primera línia política, sobretot pels que l’han viscut als darrers anys: “És una pena perdre el capital polític de gent com Artadi”.

A més, també s’han solidaritzat altres membres de la formació:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut