Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Artadi insisteix en un govern municipal d’ERC i JxCat perquè sigui “100% independentista”

|

- Publicitat -

“Ja estem treballant amb ERC per a fer-ho possible”. La número dos de la candidatura de JxCat a Barcelona, Elsa Artadi, ha avançat aquest dimarts al matí que les converses amb els republicans ja s’estan duent a terme i que tenen previst tancar una reunió a Soto del Real amb Ernest Maragall i Quim Forn per abordar els acords. Artadi ha volgut insistir en un “bipartit entre ERC i JxCat” com a l’única opció de Govern municipal “perquè sigui 100% independentista” que, ha afegit, “és el que ha votat la gent”.

En una entrevista a Els Matins de TV3, Artadi ha considerat que “JxCat ha d’entrar dins del Govern” per tenir-hi “veu, decisió i iniciativa”.  L’exconsellera que va deixar el càrrec a l’executiu català per creuar la plaça de Sant Jaume creu que “ERC només té 10 regidors i cal estabilitat i fer un Govern amb 15 regidors” que són els suports que sumarien el “bipartit” independentista. Amb tot, la veu de JxCat no veu amb bons ulls un possible pacte entre els republicans i BComú perquè subratlla que “els comuns ho estan permetent tot al 155”.

Publicitat

La reunió a tres -Maragall, Forn i Artadi- a Soto del Real s’està tancant, segons la regidora electe. “Depèn del ministeri i de funcionaris de presons” però tot apunta que serà “a partir de divendres” perquè tant Artadi com Maragall segueixen amb les tasques pertinents de diputats al Parlament i tenen Ple. Preguntada per si es quedarà els quatre pròxims anys a l’Ajuntament, Artadi ho ha confirmat amb contundència.

 

Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut