Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Artadi: “Hem de deixar passar setmanes i mesos, i llavors es veurà l’altura de Pere Aragonès com a president”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, ha assegurat que es necessita temps per valorar la legislatura del recentment investit president de la Generalitat, Pere Aragonès: “Hem de deixar passar setmanes i mesos, i llavors es veurà l’altura de Pere Aragonès com a president”.

Ho ha dit en una entrevista en El Punt Avui, en la qual ha reconegut que, malgrat la força electoral, no és el millor moment del moviment independentista, cosa que ha atribuït a la “repressió”.

Publicitat

“La repressió té diferents objectius, però el principal és la divisió del moviment independentista”, ha dit, i ha afegit que és important que Junts, ERC i la CUP treballin des del respecte, la confiança i la lleialtat per avançar cap a l’autodeterminació.

Respecte al pacte de governabilitat amb ERC, ha dit que es tracta d’un acord aprovat per tota la direcció de Junts i ha assegurat que el més difícil de les negociacions ha estat “concretar i restablir confiances”.

Carles Puigdemont

En ser preguntada pel paper del president de la Generalitat i líder de la formació, Carles Puigdemont, durant les negociacions, ha explicat que en cap moment van parlar sobre ell “ni públicament ni privadament” i que ell mateix va decidir apartar-se per no influir en el pacte.

“Hi ha un interès per desgastar la seva figura, per desgastar el moviment i per desgastar a Junts”, ha criticat.

Et pot interessar  Puigdemont veu cada cop "més a prop" el seu retorn a Catalunya: "En aquestes eleccions vaig a totes, no hi ha un pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut