Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Artadi desmunta el programa de compra de locals comercials de Colau: “Intuïm irregularitats”

|

- Publicitat -

El Govern Colau, que suposadament vetlla per la ciutat de Barcelona de la manera més transparent, ja s’ha vist immers en massa casos que apunten a irregularitats del consistori i a ajudes interessades per part de l’alcaldessa. Segons la regidora de Junts, Elsa Artadi, aquestes irregularitats també es constaten en el programa de compra de locals comercials.

En un fil a Twitter, Artadi assegura que “intuïm irregularitats”, posant l’exemple de Les Corts, on s’han invertit 3,2 milions d’euros en 16 locals els quals només tenen un propietari. En tota la seva exposició, Artadi assenyala que des de  l’abril del 2021, Colau i Collboni, amb el suport d’ERC, van aprovar la compra de 60 locals comercials per crear una immobiliària pública. De nou fent referència a Les Corts, els locals guanyadors del concurs no segueixen requisits com estar situats en una planta baixa o estar buits.

Publicitat

Davant les llargues d’Ada Colau i Jordi Martí per no voler ensenyar els expedients, al·legant que estan incomplets, Elsa Artadi ha denunciat la “zero transparència” i les excuses de l’Ajuntament en aquest assumpte.

Però el dia d’avui encara hi ha un episodi més d’aquest sospitós moviment: Els llogaters dels locals de Les Corts han rebut un ultimàtum del propietari per deixar-los abans del mes de juny. “Una iniciativa municipal per dinamitzar el comerç de proximitat es converteix en realitat en una operació de ‘mobbing’ injustificable. Ja hem demanat que l’Ajuntament aturi la compra d’aquests locals”, ha reblat Artadi.

Et pot interessar  Les bases de BComú diuen no al pressupost de Collboni si manté el "bloqueig" a un govern abans de divendres
Publicitat

Opinió

Minut a Minut