Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Artadi afirma que Maragall “és la crossa del pitjor govern a l’Ajuntament de Barcelona”

|

- Publicitat -

La diputada i presidenta de Junts a Barcelona, Elsa Artadi, ha valorat la negociació dels pressupostos. En primer lloc, Artadi ha destacat que el 52% dels vots independentistes no els va aconseguir un únic partit, però sí que ho va fer el moviment. Per tant, que cal ser fidel a aquests resultats.

D’aquesta manera, ha valorat que no se li està donant prou valor a aquesta majoria. Artadi ha lamentat que els acords de la CUP “no han arribat a prou bon port”. Per això ha afirmat que Junts ha estat treballant amb intensitat per mantenir els acords d’investidura i li ha retret a ERC que, a parer seu, no ho hagi fet.

Publicitat

Artadi ha agraït a Jaume Giró la seva tasca i ha considerat que són “uns bons pressupostos”. Ha afirmat que l’aprovació dels comptes de Colau té un punt de vista “partidista”, en el qual els pressupostos de la batllessa de Barcelona han estat moneda de canvi dels de la Generalitat.

Ha lamentat que s’hagi firmat un preacord amb un soci no independentista i ha subratllat que els comuns tenen l’objectiu de trencar la majoria de l’independentisme. No obstant això, la portaveu de Junts no ha donat el seu braç a tòrcer amb relació als macroprojectes els quals han causat el “no” dels anticapitalistes. És a dir, que Junts acusa ERC de ser partidistes, però tampoc no cedeixen davant els requisits de la CUP, que haurien obligat al preacord amb els comuns.

Artadi ha demanat una reunió de màxima urgència amb ERC per revisar quin futur té aquesta legislatura. Per la presidenta de Junts a Barcelona ha considerat que “és un fracàs per l’independentisme” l’aprovació del preacord de pressupostos amb els vots dels comuns, perquè trenca amb la majoria del 52% i ha alertat a Aragonès que el que ha fet avui “ha de tenir conseqüències”.

Et pot interessar  Anna Navarro aposta per impulsar la Marca Catalunya i que vagi més enllà de Barcelona

Ha instat a recuperar acords a 3 bandes i a mantenir la unitat estratègica. També ha exigit que es revisi quins acords d’investidura s’estan complint i quins no, ja que per Artadi avui “s’abandona un camí”.

Malgrat tot ha afirmat que “són els pressupostos del conseller Giró” i que per això, de moment hi votaran a favor, tot i mostrar un cert malestar amb ERC.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut