Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Arrimadas titlla la pugna entre Sánchez i Iglesias de “culebró de la cadira”

|

- Publicitat -

La portaveu de l’executiva de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha donat per fet que el PSOE i Unides Podem arribaran a un acord i que la negociació entre ambdues formacions només és un “culebró de la butaca d’estiu”, que acabarà amb un pacte de Govern.

Així ho ha assenyalat Arrimadas durant la seva intervenció a Santander al Campus Jove d’Estiu de Ciutadans, on ha arremès contra el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, al que ha acusat de donar privilegis territorials i pactar amb Podem a través del que ha anomenat “el culebró de la butaca de l’estiu”. Sobre el possible pacte amb Unides Podem per a la formació de Govern amb el suport de les altres forces necessàries per aconseguir una majoria al Congrés, Arrimadas ha dit que el PSOE “no és que hagi de pactar amb ells, sinó que vol pactar amb Podem i els nacionalistes”.

Publicitat

Segons ha destacat, el PSOE i Podem no es barallen per les mesures a aplicar al Govern, “perquè estan d’acord en pujar impostos i en cedir davant els nacionalistes”, sinó que “s’estan barallant per la butaca”. “Ciutadans no pot blanquejar ni participar en el que està passant; no volem que s’apugin els impostos, que es donin més competències al PNB ni que es miri cap a un altre costat amb el que està passant a Catalunya”, ha declarat.

Així mateix, s’ha referit a l'”altura i gravetat de la infàmia de Pedro Sánchez” respecte a la conformació de govern a Navarra, on defensa que el PSOE va pactar amb Geroa Bai amb la “satisfacció” de Bildu.”Quan els partits més desitjosos de votar Sánchez són Bildu o ERC, no significarà que no és un bon president per al conjunt dels espanyols?; podem ser un partit lleial a Espanya amb qualsevol president però no amb qualsevol persona amb tot el que ha demostrat”, ha defensat.

Per això, Arrimadas ha tornat a postular el seu partit com el “líder de l’oposició lleial als espanyols i amb responsabilitat per no defraudar les expectatives de milions de persones”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut