Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas s’aferra a un clau roent i creu que Cs quedarà “molt per davant” del PP el 14-F

|

- Publicitat -

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat que el partit liberal quedarà “molt molt per davant” del PP a les eleccions catalanes del 14 de febrer i que els populars “el que han d’estar mirant és que no els passi Vox”. La líder de Cs ha criticat que alguns partits de l’oposició estiguin “més pendents d’esgarrapar quatre vots que de salvar vides”. “La gent que vulgui simplement garantir-se un lloc o alimentar la confrontació se sentirà incòmode a Cs”, ha dit Arrimadas, preguntada per la marxa de Lorena Roldán al PP. En una entrevista a ‘Antena 3’ aquest dimarts al matí, la líder de Cs ha vist “indigne” donar importància a “ximpleries de partit” i ha remarcat que està “superorgullosa” de Cs perquè la formació està “centrada en la gent”.

Arrimadas ha insistit a demanar al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que deixi càrrec perquè cal un ministre “a temps complet”. La presidenta de Cs ha subratllat que la situació és “molt preocupant” i que decisions com la d’Illa generen “desafecció política”.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut