Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Arrimadas punxa a TV3 amb una pèssima xifra d’audiència

La líder de l'oposició no aconsegueix ni una cinquena part d'atenció que les entrevistes dels altres dirigents polítics

|

- Publicitat -

El director de TV3, Vicent Sanchís, va entrevistar a la líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, aquest diumenge a la nit. Després d’una crida per no sintonitzar el canal durant l’entrevista per xarxes socials, es va aconseguir que Arrimadas punxés i no arribés ni al 7% d’audiència, amb només 178.000 espectadors. Aquesta xifra gairebé és quatre vegades inferior que quan Sanchís va entrevistar el president Torra el juny passat.

En una entrevista tensa marcada per la qualitat del canal que Arrimadas i el seu equip qüestionen constantment, la líder va exigir que comencés el procediment previ al 155 perquè “ja s’han donat els fets”.

Publicitat

Preguntada per si anirà a visitar els presos polítics, la líder va dir que no aniria a la presó perquè, abans que el govern fes “tot el que van fer, els vaig mirar als ulls i els vaig dir: Què esteu fent?”, va assegurar. Tot seguit, Arrimadas va subratllar que no acceptaria que es posés en dubte “la qualitat humana” en funció si es va a la presó o no.

Ciudadanos també ha protagonitzat la polèmica de llaços grocs quan ha cridat a la premsa per fer-se fotografies treien llaços dels carrers. Tot i això, Arrimadas va assegurar que ella no hauria de treure llaços grocs perquè “ho hauria de fer l’administració”.

L’hora d’entrevista va arribar al punt màxim de tensió quan Arrimadas va treure un paper i va afirmar que TV3 mentia reiteradament quan es referia als exiliats. “No es pot dir que estiguin a l’exili, no és cert”, va etzibar. El director Sanchís va convidar-la a mirar el diccionari per veure què volia dir “exili”.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut