Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Arrimadas canalitza la seva ràbia en fer demagògia amb el català a TV3 i el concurs “Atrapa’m si pots”

|

- Publicitat -

TV3 és en català, senyora Arrimadas. Sembla que els últims mesos ni tan sols la mateixa cadena pública de televisió ho acaba d’entendre, però a sobre l’espanyolisme més ranci de Ciudadanos critica el que és incriticable. Un dels programes del concurs “Atrapa’m si pots” va estar protagonitzat per nens durant les festes de Nadal. En una intervenció, una nena va demanar poder respondre la pregunta en castellà, a la qual cosa el presentador Llucià Ferrer es va negar, perquè no està permès.

Arrimadas no va trigar a piular una bajanada demagògica del seu estil per tal de demostrar el seu odi a TV3 i a la llengua catalana, comparant aquest fet amb “fer broma sobre agredir Guàrdies Civils”. “El pitjor és la burla final”, ha esclatat enrabiada la dirigent de Ciudadanos, un partit a punt d’extingir-se, davant una broma que va fer Llucià Ferrer sobre la resposta correcta: Es tractava de la paraula “blat”, que en castellà és “trigo”, i Ferrer se’n va inventar la paraula “trig”.

Publicitat

Per descomptat, Arrimadas ha rebut una quantitat merescuda de clatellots a la xarxa, entre elles les del còmic Modgi, el qual ha seguit el joc irònicament a la líder de ciudadanos: “El que no sap és que, després de respondre en castellà, s’obre una comporta i la nena cau a un forn”. En la mateixa línia s’ha expressat un altre membre del programa La Sotana, el qual ha dit que no li quadra el fet que “si els nens són educats en català surti una nenta a dir TRIGO i no BLAT”.

 

Et pot interessar  El govern d’Andorra exigirà saber català als ‘youtubers’ i ‘streamers’ espanyols per a renovar la residència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut