Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Arrimadas ataca descaradament a Colau: “És la musa dels delinqüents i els okupes”

|

- Publicitat -

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha conclòs aquest dimecres que Ada Colau és la “musa dels delinqüents i els okupes” i Jaume Collboni el seu ajudant. En una compareixença a la plaça dels Àngels, Arrimadas ha constatat que aquella ubicació, a Ciutat Vella, és la “zona zero de la delinqüència” a la ciutat, fent referència a un apunyalament que es va produir allà fa uns dies. La candidata de Cs a Barcelona, Luz Guilarte, ha explicat que el seu grup presentarà un pla de seguretat al govern municipal i també a la resta de grups per donar solució a “l’alarmant problema de seguretat” que, segons ella, pateix la ciutat.

Guilarte ha recordat que la seguretat és el principal problema dels ciutadans, una situació que s’ha agreujat per culpa del govern municipal, ha dit. En aquest sentit, ha demanat voluntat política per acabar amb aquest problema. En els mateixos termes s’ha expressat Arrimadas, que ha assegurat que Barcelona és una ciutat coneguda per la seva inseguretat, on els barcelonins no estan tranquils i que s’ha “degradat molt ràpidament”.

Publicitat

Arrimadas ho ha atribuït a la “fórmula del desastre” que governa la ciutat, amb Colau, PSC i el suport d’ERC. “És la fórmula preferida dels delinqüents i els okupes”, ha assenyalat. En tot cas, ha recordat que en vuit mesos es pot posar fi a aquest “malson” i canviar el govern. Ha garantit que tots els vots que vagin a Cs serviran per “perseguir delinqüents i okupes, atraure inversions i turisme i retornar la tranquil·litat als ciutadans”.

Al seu parer, Cs pot ser decisiu en un proper govern municipal. També ha aprofitat per recordar que tot i que Colau “està encantada que es buidi la ciutat d’inversions i turistes i s’ompli d’okupes i delinqüents”, qui porta la regidoria de Seguretat és el PSC.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut