Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aragonès visita els presos polítics a Lledoners i Puig de les Basses

|

- Publicitat -

El recentment investit president de la Generalitat, Pere Argonès, visitarà aquest dimarts durant el seu primer dia a la presidència dues de les presons on compleixen condemna els presos polítics: Lledoners (Barcelona) i Puig de les Basses (Girona).

Aragonès obrirà la ronda de visites a  Lledoners, on preveu arribar cap a les 17.00 hores. Al voltant de les 19.30 hores anirà a Puig de les Basses, on està empresonada Dolors Bassa i on Aragonès tancarà les visites, durant les quals no preveu atendre els mitjans de comunicació. La presó de Wad-Ras, on hi ha la presa política Carme Forcadell, la visitarà aquest dimecres.

Publicitat

Aragonès va prendre possessió dilluns com a 132è president de la Generalitat, i ho va fer “d’acord amb la voluntat popular de la ciutadania de Catalunya” i defensant l’amnistia dels condemnats per l’1-O.

El mateix dilluns va avançar que vol parlar aviat amb el president del Gobierno, Pedro Sánchez, i que espera fer-ho precisament sobre l’amnistia, i també sobre l’autodeterminació i la gestió dels fons europeus postcovid-19.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut