Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Aragonès tanca la porta a Feijóo i rebutja reunir-s’hi

Feijóo pretenia trobar-se amb tots els presidents autonòmics per tal de conèixer la seva "posició, necessitats i requeriments"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no té res a parlar amb el líder del PP i candidat a la presidència de l’Estat espanyol, Alberto Núñez Feijóo, i així ho han fet saber fonts de presidència el matí d’aquest dimarts, 29 d’agost, a Catalunya Ràdio. Segons fonts del PP, Feijóo pretenia trobar-se amb tots els presidents autonòmics per tal de conèixer la seva “posició, necessitats i requeriments”, a la vegada que pretenia recuperar la “normalitat institucional” i reprendre el contacte amb formacions vetades fins ara, com són les independentistes catalanes.

ERC ja va avançar que no acudiria a la reunió amb el candidat a la presidència designat pel rei espanyol, igual que tampoc no ho farà Junts. Ara, però, els republicans van un pas més enllà i rebutgen també la reunió que Feijóo proposa fer amb tots els presidents autonòmics d’arreu de l’Estat espanyol.

Publicitat

“El president no es reuniria amb Feijóo per parlar de la investidura en el cas que ho demanés. Res a parlar amb Feijóo sobre una hipotètica investidura de Feijóo i Vox”, asseguren fonts de Presidència a El Món. Malgrat la negativa, el mateix mitjà indica que la previsió és que els populars truquin a Aragonès per insistir a conèixer les seves necessitats.

Et pot interessar  Aragonès creu que Sánchez ha "perdut credibilitat" a Europa i que ha "afeblit" el bloc de la seva investidura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut